Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(5713 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
Marek, Elvis - jak Lenin - wiecznie żywy! Choć temu drugiemu się chyba jednak pogorszyło...
Ach te grupy, to chyba po to, żeby powiedzieć: "wasza grupa naszą grupę pocałować może ... " itd.

Zwyczajny, wy mi tu nie kadźcie od pięknych, bo na to akurat mnie nie weźmiecie!
Od Lubuszanek - owszem, zwłaszcza jeśli o żużlu mowa.
No bo co, nie mamy najlepszej drużyny? I - tak, tak, Panie Marku - najlepszych kibiców. Nie kiboli!

Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Jasne Falubaz gurom
A tak poważnie,to brakuje mi Granda-marynarza....dawno mnie nie upił
Te poowroty na ląd po ruchającej sie na wietrze kładce,takiej wąskiej były niesamowite.....w stanie bynajmniej wskazujacym..heh...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marek, Elvis - jak Lenin - wiecznie żywy! Choć temu drugiemu się chyba jednak pogorszyło...
Ach te grupy, to chyba po to, żeby powiedzieć: "wasza grupa naszą grupę pocałować może ... " itd.

Zwyczajny, wy mi tu nie kadźcie od pięknych, bo na to akurat mnie nie weźmiecie!
Od Lubuszanek - owszem, zwłaszcza jeśli o żużlu mowa.
No bo co, nie mamy najlepszej drużyny? I - tak, tak, Panie Marku - najlepszych kibiców. Nie kiboli!

Violka spox jest, tylko wnerwia mnie jak jakiś nowicjusz jedzie po ludziach których nie zna tak wiec
powiem wprost.
Zwyczajny, forumowy starcze, mówi ci to młody 40latek.... uważaj co piszesz bo paputki mogą rzeczywiście spaść i szanuj kobietki nawet jeśli się z nimi nie zgadzasz
One sa podobno bardziej skomplikowane wiec jeśli nie rozumiesz o czym mówią to
nie komentuj bo może i chcesz dobrze a wychodzi jak zwykle
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
marek_ams napisał:
........mam prawo
bronic ludzi których znam osobiście...prawda? ........

prawda
Prawda tez ma druga strone i te same prawo nie nakazuje ci tych nieznanych "osobiscie "odrazu skreslac czy naskakiwac ,ten "obcy"nie znaczy gorszy lub nie majacy racji wypowiedzi lub prawa do odmiennego zdania .
Rozumiem fakt ze znajac sie w realu znamy ta osobe troche blizej jak ta znana tylko z neta , ale czesto , bardzo czesto ta osoba ktora znasz tylko z jej wypowiedzi na necie jest calkiem inna osoba w realu . Niestety, a moze naszczesie net daje nam mozliwosc pozostania anonimowym na tyle na ile sami chcemy , dobrym przykladem jestem bede ja osobiscie , wielu mysli ze wie o mnie wiele ale nieliczni moga powiedziec ze mnie znaja troche lepiej , wielu ma uprzedzenie do mnie za , o jak czesto ciete bezpardonowe wypowiedzi ale tylko nieliczni zadali sobie trod o jak cyniczne i krytyczne wypoweidzi przemyslec i ocenic zawartosc .

Zwyczajny nie zauwazylam teori spiskowej ale zwyczajne sa tu ludzie znajacy sie poza netem i ci maja najzwyczajniej w swiecie fory z faktu osobistej znajomosci .
Ty tak samo kogos nie znajac osobiscie , kogos nowo poznanego traktujesz z dystansem , i ktos kto odrazu podpadnie na poczatku niestety dlugo bedzie odczówal tego skotki .
Zgłoś wpis
41 Postów
Jan Zelnik
(zwyczajny13)
Bywalec
Wszystko się zgadza Pani Admin. Falubaz to potęga akurat w typowo męskiej dyscyplinie. Kibice, którzy nawet na Wyspach Brytyjskich zyskali uznanie. A czy zielonogórzanka wie, że przed ostatnim (złotym) finałem ekipa mychy po sobotnim wczesnym treningu odpoczywała właśnie w Sulechowie? Spokój tego miasta wyzwolił w nich to co jest niepodważalnym mistrzostwem a zamknięte w słowie FALUBAZ
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
zwyczajny13,odbiegając lekko od tematu to po wpisach widze ze dasz sie lubić
śle wirtualne 50ml
@edit
Tobie Violka też,bo mie oper**** ze zapomniałem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
prawda
Prawda tez ma druga strone i te same prawo nie nakazuje ci tych ....

Baileys prawda jest jak dupa i każdy ma swoja
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Marek nie bledne myslenie prawda jest jedna ale kazd chce by to wlasnie do niego nalezala i byla tak imretowana jak wlasnie jemu to pasi .
hehehehe
Zgłoś wpis
41 Postów
Jan Zelnik
(zwyczajny13)
Bywalec
BZIQ napisał:
zwyczajny13,odbiegając lekko od tematu to po wpisach widze ze dasz sie lubić
śle wirtualne 50ml
@edit
Tobie Violka też,bo mie oper**** ze zapomniałem

Jestem jaki jestem. Rozumiem głosy doświadczonych forumowiczów. Nie wolno wypowiadać własnego słowa jeżeli jest ono nie zgodne ze zdaniem "doświadczonego". Nie będę sam sobie zamykał gęby i jedynym rozwiązaniem jest nie wdawanie się w żadne dyskusje chyba, że dyskusja będzie dotyczyła Falubazu. BZIQ z wcześniejszych Twoich wypowiedzi zdążyłem zorientować się, że i Ciebie opanowała magia W-69. Na prive napisałem do Tornado aby przesłał mi to co pisze. Wydaje mi się, że On ma wiadomości na temat Falubazu. Ale go nie ma. Jak będziemy dyskutować o Falubazie to chyba nikomu się nie narażę. Pozdrawiam wszystkich co kochają FALUBAZ bo to wspaniali ludzie.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
podbijam karte Violu

Siedze i czytam i nie wierze ... jak sie ten watek rozkulal
Zgłoś wpis

Bliżej nas